marți, 22 februarie 2011

DESPRE ELCOMEX-DELFINII


Noi ne-am propus sa facem performanta si pentru aceasta am intreprins cateva actiuni:

In primul rand am ,,lucrat" la constientizarea jucatorilor care trebuie sa-si insuseasca tehnica de joc cu bile reactive si nu cu bile de sala ca pana atunci;

-am adus mai multi antrenori care sa ne invete si ne-am oprit la un suedez cu care lucram deja de un an si jumatate.

-ne-am construit o arena de bowling cu 6 piste exclusiv pentru antrenamente (fara alcool,fara tutun),cu pregatire fizica cu un antrenor si un program de analiza a jocului pe un sistem video integrat care arata loviturile comparate,etc

-am convins cluburile sa accepte ungeri sport, intrucat, in competitiile serioase nu se practica ungeri cu raport mai mare de 1 la 3 si mai ales ca ungerile acestea au o denumire,sunt consacrate si nu trebuie sa le inventam noi.Oricum nu ne-am pricepe.

-Sase din jucatorii de bowling ai Elcomex-ului sunt si salariatii grupului de firme Elcomex, iar 3 dintre ei sunt angajati doar pentru bowling.

-vom trece si la alte masuri, adoptind alte mijloace specifice pentru a deveni extreme de competitivi.

Iata ca rezultatele au inceput sa apara si ceea ce ne bucura foarte tare este constanta lor si nu spectaculozitatea lor. Cine vrea sa fie cinstit cu sine poate observa acest lucru!

Averajul echipei poate fi analizat ,si comparativ ,cu celalalte echipe si pe ungeri sport si pe ungeri mai usoare,a se vedea diferenta.

Acest lucru a creat o emulatie dar mai ales o competitie centrata pe tehnici de joc si nu pe jocul de culise.Multi din jucatorii de bowling de azi au jucat si in clubul meu si ne-am cunoscut, sau eu am jucat in clubul IDM spre ex. la inceput, nu cred ca poate afirma cineva ca eu am incurajat jocuri de culise sau aranjamente de vreun fel.

Voi raspunde primului anonim cu ,,foarte tare” si ,,aranjamentul” cu play-off. Nu este nici un aranjament ELCOMEX-IDM si nu cred in nevoia de a schimba regulamentul si nu incurajez si nici nu sustin acest demers al IDM-ului.

Chestia cu ,,split-ul bate TOT” , nu este dovedita, aveti doua infrangeri, deocamdata doar ELCOMEX A BATUT TOT. Nu sunt fan Oxigen pentru un singur motiv, acolo se fumeaza iar eu nu pot accepta acest lucru.Echipa de acolo inclusiv si mai ales patronul imi sunt foarte dragi,dar nu pot accepta fumatul.

Am spus asta pentru a nu se confunda anumite preferinte ale mele.

In final, draga Marius( cu adevarat draga), mai sunt si ,,paste” nu numai ,,florii” se spune pe la noi, iar eu sunt sportiv prin excelenta, stiu mai ales sa castig dar si sa pierd.

Mai ales din pierderi invatam si eu mi-am invatat lectia.

Va doresc bafta in dorintele voastre, mai ales ca aveti nevoie!!!


ION GRECU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu