miercuri, 23 februarie 2011

despre fairplay

Asa este, dle Vali Piros. Si eu ma suspectez de acelasi lucru – legat de prezenta mea in lotul national. Dar logica a spus ca, daca nu am inclus in lot un jucator care era de valoare apropiata cu mine sau ceva putin mai sus, ce rost ar fi avut ca, pe cheltuiala mea sa-l includ in lot. Sau altfel spus, greseala a fost aceea ca am participat, avand in vedere valoarea scazuta a jucatorilor romani. Oricum nici eu nu cred ca am dreptate.

In concluzie, nu cred ca despre lipsa de fairplay este vorba aici. Si ma intreb retoric: fairplay fata de cine? De valoarea jucatorilor care au ramas acasa, de banii cheltuiti de mine, etc, etc…

Oricum, aici nu stiu unde este adevarul…

Totusi este regretabil faptul ca gandesti in termenul de “caciulire” la sponsori. Intrucat eu m-am oferit sa asigur finantarea loturilor nationale si, nu in ultimul rand, eu nu sunt sponsor, eu sunt binefacator.

Acum sa vorbim despre lotul national. Motivatia mea este alta. Jucatorii mei au valoare, multi din jucatorii din Bucuresti, prin eforturi proprii sau prin eforturile dlui Ionescu Mihai au valoare, drept pentru care eu nutresc la un obiectiv si acesta este TOP 12 in Europa. Pentru a atinge acest obiectiv, sunt convocati la lot urmatorii jucatori: Vali Pircalab, Marius Balan, Marius Piticariu, Viorel Simut, Romeo Gagenoiu, Alex Tariceanu, Costica Ardeleanu, Catalin Gheorghe, Florian Mihailescu, Vali Fatu, Ionut Fatu, Marcel Tarase, Gabi Anghelescu si ...supriza, Bogdan Dobondi, care in curand va fi cetatean roman.

Din acest lot, dupa o prima analiza, pe care o va face Stefan Yngstrom, vor ramane 8 sau 10 iar dupa inca una sau doua luni va fi anuntat lotul de 6.

Mentionez ca NU EU aleg lotul si nu-l voi influenta in niciun mod, in niciun fe.

Argumente: In cazul in care echipa ar ocupa locul intai la campionatul european, antrenorul plus jucatorii primesc o prima de 250.000 euro, 150.000 euro pentru locul 2, 100.000 euro locul 3-4, 20.000 euro pentru unul din locurile 5-12.

In ce ma priveste, vis-a-vis de “defectul” meu de a participa la nationala, cel mai probabil ma voi multumi cu participarea la campionatele de seniori 50+.

Raspund celui care imi face propunerea unui Open la Cernavoda: intrucat arena nu este comerciala, nu doresc sa afectez in vreun mod arenele din Bucuresti sau Constanta. Nu sunt in competitie cu nimeni, drept pentru care arenele pe care le voi considera competitive si vor sa organizeze turnee, le voi incuraja si sprijini.

Inca o data va indemn LA MUNCA!

Salutari,

ION GRECU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu